Pravila o privatnosti

Pravila o kolačićima – Angry Moose

Ovo je “Pravilo o kolačićima” za Angry Moose, dostupno s https://www.angrymoose.hr

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa kod gotovo svih profesionalnih web stranica, ova web stranica koristi kolačiće, odnosno malene datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, radi poboljšanja vašeg iskustva. Ova stranica opisuje koje podatke prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti ove kolačiće. Također ćemo podijeliti kako možete spriječiti pohranu ovih kolačića, međutim to može smanjiti ili ‘slomiti’ određene elemente funkcionalnosti web mjesta.

Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte “Što su kolačići”. Informacije u vezi s kolačićima iz ove Politike o kolačićima daju se od Generatora politika privatnosti.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz različitih razloga opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju na ovu web stranicu. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebaju li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Postavljanje kolačića možete spriječiti podešavanjem postavki na vašem pregledniku (kako to učiniti potražite u pomoći preglednika). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće. Ova Pravila o kolačićima stvorena su uz pomoć Generatora pravila o kolačićima s CookiePolicyGenerator.com.

Kolačići koje postavljamo

Kolačići povezani s računom

Ako kod nas otvorite račun, koristit ćemo kolačiće za upravljanje postupkom registracije i opću administraciju. Ti se kolačići obično brišu kada se odjavite, no u nekim slučajevima mogu ostati i nakon toga da bi zapamtili postavke vaše web lokacije kada ste odjavljeni.

Kolačići povezani s prijavom

Kolačiće koristimo kada ste prijavljeni kako bismo se mogli sjetiti ove činjenice. To vam sprječava da se morate prijaviti svaki put kad posjetite novu stranicu. Ti se kolačići obično uklanjaju ili brišu kada se odjavite kako biste osigurali da možete pristupiti ograničenim značajkama i područjima samo kada ste prijavljeni.

Kolačići povezani s biltenima putem e-pošte

Ova web stranica nudi usluge pretplate na bilten ili e-poštu, a kolačići se mogu koristiti za pamćenje jeste li već registrirani i za prikazivanje određenih obavijesti koje mogu vrijediti samo pretplaćenim / odjavljenim korisnicima.

Narudžbe koje obrađuju povezane kolačiće

Ova web stranica nudi usluge e-trgovine ili plaćanja, a neki su kolačići ključni kako bi se osiguralo da se vaša narudžba pamti između stranica kako bismo je mogli pravilno obraditi.

Kolačići za postavke web mjesta

Kako bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici, pružamo funkcionalnost za podešavanje vaših postavki načina rada ove web stranice kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, moramo postaviti kolačiće tako da se ti podaci mogu pozivati ​​svaki put kada na vašu interakciju sa stranicom utječu vaše postavke.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak detaljno opisuje koje kolačiće trećih strana možete naići putem ove web stranice.

Ova web lokacija koristi Google Analytics koje je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih rješenja za analitiku na webu, koje nam pomažu da razumijemo kako koristite web lokaciju i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koje provodite na web mjestu i stranicama koje posjećujete kako bismo nastavili stvarati zanimljiv sadržaj.

Za više informacija o kolačićima Google Analyticsa pogledajte službenu stranicu Google Analytics.

Analitika treće strane koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove web stranice kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koje provodite na web mjestu ili stranicama koje posjećujete, što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati web mjesto za vas.

Povremeno testiramo nove značajke i izvršavamo suptilne promjene u načinu isporuke web mjesta. Kada još uvijek testiramo nove značajke, ovi se kolačići mogu koristiti za osiguravanje dosljednog iskustva tijekom boravka na web mjestu, istovremeno osiguravajući da razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.

Također koristimo gumbe i / ili dodatke za društvene medije na ovoj stranici koji vam omogućuju povezivanje sa vašom društvenom mrežom na razne načine. Da bi one funkcionirale na sljedećim web mjestima na društvenim mrežama, uključujući; Facebook i Instagram, postavit će kolačiće putem naše web stranice koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili pridonijeti podacima koje posjeduju u različite svrhe navedene u njihovoj privatnosti politike.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari, a kao što je prethodno spomenuto, ako postoji nešto za što niste sigurni trebate li ili ne, obično je sigurnije da kolačiće ostavite omogućenima u slučaju da ulazi u interakciju s jednom od značajki koje koristite na našoj web stranici.

Međutim, ako i dalje tražite više informacija, možete nas kontaktirati putem jedne od naših preferiranih metoda kontakta:

E-adresa: webshop@angrymoose.hr

Legendo! Imaš barem 18 godina?